Program


Tenor3 -  René Barbera, Maxim Mironov, Fabio Sartori

Tenor3 - René Barbera, Maxim Mironov, Fabio Sartori

Évtizedekkel ezelőtt világsikert aratott az ötlet: a világ három leghíresebb, legsikeresebb tenorja rivalizálás helyett egyesíti erőit, hogy minél több embernek szerezzen gyönyörűséget. Stadionok teltek meg sok esztendőn át a három nagy művész közös fellépéseinek hírére. A Müpa a maga keretei között most valami hasonlót kínál.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 1. hétfő, 19:30

Tenor a köbön. Vagy tartózkodóbban: a harmadikon. A mi három énekesünk még nem ért fel a nemzetközi vokális diadaloknak ama szédítő csúcsaira, amelyeken Luciano Pavarotti, Plácido Domingo és José Carreras járt, amikor közös koncertjeik sorozata megkezdődött. Azt azonban elmondhatjuk, hogy az elmúlt években mindhárman jelentős nemzetközi sikereket arattak, s hogy eddigi pályafutásukat összegezve is olyan karmestereket említhetünk, mint Vladimir Jurowski, Claudio Scimone, Gianandrea Noseda, Claudio Abbado, Riccardo Muti és Zubin Mehta; olyan operaházakat, mint a berlini vagy a bécsi Staatsoper, a milánói Scala, a Washingtoni Nemzeti Opera, a Los Angeles-i Opera vagy a New York-i Metropolitan.
Hármuk együttműködése - a zene világnapján - a nemzetköziség lelkesítő eszméjét is megidézi: René Barbera amerikai, Maxim Mironov orosz, Fabio Sartori pedig Itália szülötte. Műsoruk azonban korántsem internacionális, hanem az operaműfaj legsajátabb nyelvén szól hozzánk: a felülmúlhatatlan és megunhatatlan olasz repertoárból merít, megszólaltatva két nagy bel canto szerzőt, Rossinit és Donizettit, a 19. század nagy romantikusát, Verdit és a századforduló meghatározó operai zsenijét, Puccinit.

Műsor:

Áriák Rossini, Donizetti, Verdi és Puccini operáiból

Vezényel: Andrij Jurkevics

Közreműködik: a Magyar Állami Operaház Zenekara

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Győrben ünnepel a legendás gitáros, Michael Schenker!

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel