Program


Tolvajok társasága

Tolvajok társasága

Richard Pace egy fergeteges autós üldözésben lerázza ugyan az FBI-t és a rendőröket, de aztán egy másik csapatban, a Tolvajok társaságában találja magát. A bandatagok színes egyéniségek, amolyan modern kori Robin Hoodként tekintenek magukra, és csak a jó cél érdekében vetik be csavaros trükkjeiket.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. július 25. vasárnap, 19:30

Tolvajok társasága / The Misfits
amerikai akcióthriller, kalandfilm, 94 perc, 2021
16 éven aluliak számára nem ajánlott

Még a legnagyobb biztonsággal őrzött szövetségi börtön sem tudja visszatartani a szökéstől a hírhedt és elismert nemzetközi tolvajt, Richard Pace-t. Egy fergeteges autós üldözésben lerázza ugyan az FBI-t és a rendőröket, de aztán egy másik csapatban, a Tolvajok társaságában találja magát. A bandatagok színes egyéniségek, amolyan modern kori Robin Hoodként tekintenek magukra, és csak a jó cél érdekében vetik be csavaros trükkjeiket. A csapat meggyőzi Pace-t, hogy csatlakozzon hozzájuk az évszázad rablásában: egy terrorista csoportokat pénzelő üzletember aranykészletét készülnek ellopni.

Renny Harlin (Még drágább az életed, Ford Farlaine kalandjai, Cliffhanger – Függő játszma, Utánunk a tűzözön), a valaha volt legsikeresebb finn születésű rendező és producer, aki igazi hollywoodi karriert csinált. Az akciófilmek specialistája ezúttal is sztárszereplőkkel dolgozott: Pierce Brosnan (A világ nem elég, A holnap markában, Thomas Crown-ügy, Mamma Mia!) és az Oscar-díjra jelölt Tim Roth (Kutyaszorítóban, Ponyvaregény, Rob Roy, Négy szoba, Az óceánjáró zongorista legendája, Aljas nyolcas) mellett Jamie Chung (The Gifted – Kiválasztottak, Sin City: Ölni tudnál érte), Nick Cannon (Men in Black – Sötét zsaruk 2., Szerelemért szerelem), és Hermione Corfield (Mission Impossible – Titkos nemzet) is szerepel a filmben.

Szereplők:
Pace............ Pierce Brosnan
Violet........... Jamie Chung
Schultz........ Tim Roth
Hope........... Hermione Corfield
Ringo.......... Nick Cannon
Powell......... Gonzalo Menendez

Rendező: Renny Harlin

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel