Program


Tompos Kátya Trió - Holdjárat

Tompos Kátya Trió - Holdjárat

A Holdjárat lemez szövegét szinte kivétel nélkül Tompos Kátya írta. A bensőséges, helyenként elgondolkodtató, helyenként vicces, de a lelke mélyéből fakadó történeteket mind-mind az élet ihlette. Valamennyi vers egy darab a színésznő lelkéből, ablak a világra. A Holdjárat koncert műsorában az album dalai mellett a régi kedvencek is helyet kapnak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 14. szerda, 19:00

Tompos Kátya Trió - Holdjárat

Holdjárat címmel jelent meg Tompos Kátya második szóló albuma 2017 szeptemberében. Az új lemezre tíz vadonatúj dal került. Szövegüket szinte kivétel nélkül Tompos Kátya írta. A bensőséges, helyenként elgondolkodtató, helyenként vicces, de a lelke mélyéből fakadó történeteket mind-mind az élet ihlette. Valamennyi vers egy darab a színésznő lelkéből, ablak a világra. A Holdjárat koncert műsorában az új album dalai mellett természetesen a régi kedvencek is helyet kapnak.

Közreműködnek:
Hrutka Róbert – gitár
Kalmus Felicián – cselló

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel