Program


Történelmi táncklub
2

Történelmi táncklub

Válogatás a 17-19. századi báltermek népszerű társastáncaiból a Mare Temporis táncosaival. A klubban a Jane Austen könyveinek filmes feldolgozásaiból ismert, változatos térformákkal járt angol kontratáncok mellett terítékre kerül a 19. század elején népszerűvé váló waltz, polka és a quadrille is, azaz a négy pár által táncolt francia négyes.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 24. péntek, 19:00

A rendezvény a hatályos járványügyi szabályozásoknak megfelelően látogatható.

Csatlakozni bármikor lehet, sem előzetes tánctudás, sem pár nem szükséges, csak egy lapos sarkú, vékony talpú cipő és lelkesedés!

A Mare Temporis táncosai közel 20 éve foglalkoznak történelmi táncokkal. A régmúlt korok emberei számára oly természetes mozdulatok segítségével idézik fel a reneszánsz kort, a kora barokk időszakát, vagy épp a reformkor hangulatát. A táncok feldolgozásánál az eredeti táncleírásokra, a 15-19. század ismert táncmestereinek könyveire támaszkodnak.

 

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel