Program


Tóth Vera: Mennyit Ér Egy Nő

Tóth Vera: Mennyit Ér Egy Nő

Olyan dalokat mutatunk be időrendi sorrendben, amelyeknek előadói híres énekesnők voltak, akik sokat tettek a nők érvényesüléséért, akik a zenén keresztül egyfajta feminista mozgalmat indítottak a döntően férfiak uralta zeneiparban. Egyre több tehetséges női énekes szerzett hírnevet, kezdve a nehéz sorsú fekete nőktől a mai világhírű sztárokig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 6. péntek, 19:00

TÓTH VERA KONCERT

„Mennyit ér egy nő” A koncert kimeríthetetlen témája a NŐ.

Olyan dalokat mutatunk be időrendi sorrendben, amelyeknek előadói híres énekesnők voltak, akik sokat tettek a nők érvényesüléséért, akik a zenén keresztül egyfajta feminista mozgalmat indítottak a döntően férfiak uralta zeneiparban. Egyre több tehetséges női énekes szerzett hírnevet, kezdve a nehéz sorsú fekete nőktől a mai világhírű sztárokig. A koncert műsorának felépítése ezt mutatja be: kezd-ve Billie Holiday „Strange Fruit“ c. dalával, aki a rasszista megnyilvánulások ellen harcolt a 20. század elején. Magyarországon a második világháború idején Karády Katalin a magyar nők szimbólumává vált, megszólaltatjuk híres dalát, a „Hamvadó cigarettavég”-et. Az igazi áttörést és hírnevet Amerikában Ella Fitzgerald hozta, az egész világ csodálta és elismerést szerzett a nőknek. Az új kor nagy változást hozott a zenében, megjelent a popzene Amerikában és az egész világon, legismertebb képviselője Aretha Franklin, Magyarországon pedig Cserháti Zsuzsa, a popgeneráció ikonikus alakja volt. Majd megérkeztünk napjaink legismertebb előadójához, Beyoncéhoz, a mai kor leghíresebb feministájához. A koncerten Magyarország legsokoldalúbb és legtehetségesebb énekesnője, Tóth Vera tolmácsolásában hallgathatjuk meg a világhírű énekesnők legsikeresebb dalait.

A műsorban közreműködik a Don Lázi Swingtet.

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel