Program


Trio Midnight

Trio Midnight

Harmincadik évfordulóját ünnepli a magyar jazz három legendás alakját egyesítő Trio Midnight. Az Oláh Kálmán (zongora), Egri János (nagybőgő) és Balázs Elemér (dob) alkotta formáció a kezdetek óta kreatív, improvizatív kamarazenélés formájában teszi élővé a bebop hagyományt.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 15. kedd, 20:00

Közreműködik:

Oláh Kálmán - zongora
Egri János - nagybőgő
Balázs Elemér - dob

Harmincadik évfordulóját ünnepli a magyar jazz három legendás alakját egyesítő Trio Midnight. Az Oláh Kálmán (zongora), Egri János (nagybőgő) és Balázs Elemér (dob) alkotta formáció a kezdetek óta kreatív, improvizatív kamarazenélés formájában teszi élővé a bebop hagyományt. Repertoárjuk elsősorban sodró lendületű, lüktető jazz-örökzöldekre, valamint Oláh Kálmán kompozícióira épül, ugyanakkor többféle irányzatot magába foglal – kortárs jazz klasszikus zenei elemekkel és közép-európai stílusjegyekkel. A jelentős díjakkal elismert együttes rangos fesztiválokon és helyszíneken lépett fel, világhírű szólistákkal, a jazz egyik korszakalkotó szaxofonosával, Lee Konitz-szal pedig két lemezt is készítettek (On Track, Trio Midnight meets Lee Konitz: Live at Dinant Jazz Nights). A zenekar alapítója és vezetője, az idén 50. születésnapját ünneplő Liszt- és Erkel-díjas Oláh Kálmán – aki 2006-ban a Thelonious Monk zeneszerző versenyen fődíjat nyert – a hazai kortárs jazz-zenei élet egyik legeredetibb alkotója.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

Ajánló


A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel