Program


Tükröm-tükröm tárlat - A másságról másként

Tükröm-tükröm tárlat - A másságról másként

Illés Barbara BoBa kiállítása - A reprezentatív 12+1 részes olajfestmény-sorozat egy időben és térben megjelenő egymással is kapcsolatot találó karakteres arcok és tekintetetek koncentrált erővel hatnak a befogadó műélvezőre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!


A nagyméretű arcok felfokozott érzelmei arra ösztönzik a nézőt, hogy katartikus mód azonosuljon velük. Akár a feszültségektől ordítani kényszerülő fekete nő érzelmeivel vagy az erőtől duzzadó harcra kész Cherokee indiánnal vagy épp a harmonikus, kiegyensúlyozott bölcs hindu kisugárzásával. Különböző nemzetiségek arcain keresztül mutatom be a közös elementáris érzéseinket és gondolatainkat, a legfőbb közöst, az emberségünk mércéjének fokát.

A legmélyebb érzelmeinkben sem vagyunk egyedül, a legkisebb is az egész része, mert minden összefügg mindennel. Átéljük a kudarc mélységeit és a boldogság magaslatait az élet különböző színterein, de olykor találkozunk egymással, osztozunk örömünkben vagy épp bánatunkban – melyhez a tárlat is színhelyül szolgálhat.

A 12+1 részes festmény között megjelenik a megváltó Jézus Krisztus is, amellyel az üzenet misztériummá, mintha próféciává kerekedne.

A néző is aktív szereplőjévé válik az alkotásnak, felfedezve önmagát és érzelmeit.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel