Program


Túlóra

Túlóra

Katarina 25. - Fejlődéstörténet.- Megszállottság. - Döntések.- Felelősség. - Igazságvágy. -Tudásszomj. A fejlődéshez szükségszerűen kapcsolódik egy férfi is. Egy étterem konyhájától a Koncertterem karmesteréig. A viszony, ami elindítja egy olyan úton, aminek köszönhetően az egész élete átértékelődik és megváltozik.

A szöveget Lisa Langseth – A karmester szeretője című drámája alapján (Teplán Ágnes fordításának felhasználásával) írta Vadász Krisztina és Pálya Pompónia. Külön köszönet Bodor Pannának, Soltenszky Ráhelnek  és Mucsi Balázsnak.

Fiatal színművészünket, Pálya Pompóniát láthatják ebben az előadásban, melyet Vadász Krisztina rendezett, aki a Színház- és Filmművészeti Egyetemen idén diplomázik, Horváth Csaba fizikai színház tagozatos osztályának rendező-koreográfus szakos hallgatójaként. A darab 2018-ban meghívást kapott a legjobb monodrámák és stúdiószínházi előadások fesztiváljára a MOST FESZT-re. A szervezők több, mint 50 pályázó közül választották ki azt a 4 monodrámát és 5 stúdiószínházi előadást, amely véleményük szerint reprezentálja azt a sokszínűséget, ami a produkciók alkotóinak munkáját jellemzi.

Előadja: Pálya Pompónia monodrámája
Rendező: Vadász Krisztina

Ajánló


Ken Ludwig: Primadonnák Bohózat 2 részben

Érdekes találkozások sorozata, melyeknek értelmét sokszor fölösleges keresni.

Egy árva gyermekekből álló csapat, és egy rendkívüli felnőtt, egy nemes lelkű művész…

Készítette: NeoSoft
Fel