Program


Útibeszámolók - Japán vonatkörút cseresznyevirágzás idején - Előadó: Varjas Gabriella

Útibeszámolók - Japán vonatkörút cseresznyevirágzás idején - Előadó: Varjas Gabriella

Japán a világ egyik legmeghökkentőbb országa, a legnagyobb világjáróknak is folyamatos ahaélmény. Akárhonnan, akármijét nézzük, kilóg a sorból, nem hasonlít a Föld egyetlen más szegletéhez sem. Nézzünk körül ebben a fura világban, ahol Miradonna a legendásan pontos shinkansen vonatokkal 22 napig kergette a híres cseresznyevirágzást, az ország pinkbe borulását.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 17. hétfő, 18:30

Japán vonatkörút cseresznyevirágzás idején

Előadó: Varjas Gabriella, a MiraDonna.hu blog szerzője

Japán a világ egyik legmeghökkentőbb országa, a legnagyobb világjáróknak is folyamatos ahaélmény. Akárhonnan, akármijét nézzük, kilóg a sorból, nem hasonlít a Föld egyetlen más szegletéhez sem. Nézzünk körül ebben a fura világban, ahol Miradonna a legendásan pontos shinkansen vonatokkal 22 napig kergette a híres cseresznyevirágzást, az ország pinkbe borulását. A Sakura vadászat fortélyos mutatvány, mert egyáltalán nem olyan egyszerű pont ott, pont akkor lenni, ahol épp virágzik a cseresznye. Olyan japánságokat is láthatunk, mint a fifikás és nagyon flottul működő közösségi esernyő használata, merthogy Japánt nem lehet megúszni eső nélkül. Az is kiderül, hogyan lehet minden japanikumok non plus ultráját, igazi gésát látni.
Lesz sok cukiság, azaz kawaii-ság a Hello Kittyn túl is, és sok olyan dolog is, ami nincs benne a Lonely Planetben a titkos bambuszerdőn át a Fuji-panorámás vulkanikus fürdőig.

Ajánlatunk


Nagyszabású, exkluzív koncerttel érkezik tavasszal a Várkert Bazár színpadára a kivételes tehetségű, nemzetközileg is elismert énekesnő Király Linda és a Stúdió 11 Ensemble zenekar, hogy elvarázsolja a közönséget saját szerzeményeivel és népszerű világslágerekkel. A "Harmony of Love" címet viselő produkció sztárvendége az énekesnő testvére, Király Viktor énekes, dalszerző lesz, akivel számos szívhez szóló duettet is előadnak majd, igazi örömzenével ajándékozva meg a közönséget.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

Ajánló


A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel