Program


Útibeszámolók - Utazások a Selyemút mentén

Útibeszámolók - Utazások a Selyemút mentén

Perger István, a Keletiből Hongkongba blog szerzője 83 országban járt, és az elmúlt években bejárta az egykori Selyemút – illetve selyemutak – szinte egészét Kínától a volt szovjet Közép-Ázsián és Iránon, Irakon át Törökországig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 11. hétfő, 18:30

Útibeszámolók
Utazások a Selyemút mentén

Előadó: Perger István, a Keletiből Hongkongba blog szerzője

A Selyemút évszázadokon keresztül a világ egyik legfontosabb kereskedelmi és kulturális közvetítő útvonala volt. Ma pedig egyre inkább újra az. Emberek, történetek, tájak és történelem. Az agyagkatonákról híres Hszian, az ujgurföldi Kasgar, az üzbegisztáni Szamarkand, Buhara, Híva. Ősi városok Kazahsztánban és Türkmenisztánban, Mashad Iránban, Karbala és Nadzsaf Irakban, Damaszkusz és Palmüra Szíriában: pár megálló ebből a hatalmas és izgalmas térségből.

Ajánlatunk


Angliai turnéját megszakítva érkezik Magyarországra a londoni West Endről a Michael® Show, egy elképesztő és méltó tisztelgés a pop királya, Michael Jackson előtt.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek, esély egy új életre, őrült karneváli forgatag, intrika, bosszúvágy, elégtétel és Párizs, hol jobb és könnyebb az élet... mind-mind megelevenedik Alexandre Dumas világhírű regényének zenés színházi adaptációjában.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Jótékonysági gálaestünk Tóth Nikolett balettművész támogatására valósul meg, akinek élete két évvel ezelőtt teljesen megváltozott egy váratlan baleset következtében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel