Program


VALÓRA VÁLT ÁLMOK - St.Martin 25. Jubileumi Koncertje
8

VALÓRA VÁLT ÁLMOK - St.Martin 25. Jubileumi Koncertje

“Megjelent a 25., legújabb lemezem, Valóra vált álmok címmel. Ez az a helyzet, amikor köszönetet lehet, kell mondani: születés, tanulás, tapasztalat, tervezés, tevékenység, gyakorlás, barátok, ismerősök, segítők, kollégák, a média és nagybetűvel a Közönség! Szerettem, ha segíthettem, ha egyengethettem a zeném útját a közönség felé.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 28. szerda, 19:00

VALÓRA VÁLT ÁLMOK | St.Martin 25. Jubileumi Koncertje

Lemezbemutató koncert

St. Martin pályafutásának 25 évét felölelő jubileumi koncertje meghívott vendégekkel – zenész- és színészbarátaival.

“Megjelent a 25., legújabb lemezem, Valóra vált álmok címmel. Ez az a  helyzet, amikor köszönetet lehet, kell mondani: születés, tanulás, tapasztalat, tervezés, tevékenység, gyakorlás, barátok, ismerősök, segítők, kollégák, a média és nagybetűvel a Közönség! Szerettem, ha segíthettem, ha egyengethettem a zeném útját a közönség felé.”

St.Martin

Világzene, jazz, pánsípon és más hangszereken.

Ajánlatunk


vígjáték két részben

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Ajánló


Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

Vajon ártatlan vagy bűnös Leonard Vole, a jóképű fiatalember, akit egy idős hölgy meggyilkolásával vádolnak?

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel