Program


Ványa bácsi

Ványa bácsi

Anton Pavlovics Csehov: Ványa Bácsi
Színmű
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 4. szombat, 19:00


Csehov szorgalmasan kutatta, hogyan tettetik magukat az emberek tudatlannak, naivnak, tehetetlennek, szerencsétlennek, miközben egyszerűen csak lusták, nem veszik a fáradtságot, hogy felelősséget vállaljanak a tetteikért, hogy egyáltalán döntést hozzanak. Mindent megtesznek, hogy ne kelljen felnőtté válniuk, inkább hazugságokba, önsajnálatba menekülnek.

Csehov drámájának műfaja tragi-bohózat.
Együttérzéssel állítja pellengérre gyarlóságainkat. Minél többet keseregnek gyámoltalan alakjai, mi annál jobban szórakozhatunk. Kíméletlen  gyógyító humorral józanít ki a pusztító hazugságok világából.
A Ványa bácsi a magyar színpadok legnépszerűbb Csehov darabja közé tartozik.
A Bartók Kamaraszínház és a Váci Dunakanyar Színház koprodukciója.

Rendező: Jaroszlav Fedorisin     

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel