Program


Varázs Húsvét

Varázs Húsvét

Töltse nálunk családjával a húsvéti ünnepeket és tartsatok velünk egy varázslatos másfél órára, ahol természetesen a bűvészet modern és klasszikus trükkjeit húsvéti köntösbe öltöztetjük.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 11. szombat, 18:00


Műsorunkban nem egy, hanem több profi bűvész is el fogja kápráztatni Önt és családját, különböző stílusokban, természetesen a Bűvész Színházban megszokott interaktív módon, hiszen a csodát nem csak nézni, hanem átélni is érdemes nálunk.


 


Garantált szórakozásra számíthat minden gyerek és felnőtt ebben az egész estés műsorban!


Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel