Program


Várkert Jóga  - Kiss Rebeka Petra

Várkert Jóga - Kiss Rebeka Petra

A jógához magas energiaszintre van szükség, ehhez pedig elengedhetetlen a tudatosság, összeszedettség, stabilitás. Ezt szolgálja a fizikális és mentális gyakorlás, ami egészséget és szellemi tisztaságot biztosít. A jóga egyszerre erősíti és nyújtja az izmokat, az alap kezdő gyakorlatoktól jutunk el a haladóbb gyakorlatokig.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 3. hétfő, 19:00

Nem szükséges előképzettség, az óra bárki számára nyitott, fokozatosan haladva, mindig saját igényeiden, határaidon belül tudsz gyakorolni. Amire szükséged lehet: kényelmes öltözet, víz.

 "Amióta az eszemet tudom táncolok. 2007-ben kezdtem tanulmányaimat a Magyar Táncművészeti Egyetemen, megjártam a klasszikus balett, néptánc szakot, végül moderntánc szakon diplomáztam 2018-ban. Jelenleg szabadúszó táncművészként dolgozom. Évek óta a Willany Leó Improvizációs Táncszínház tagja vagyok. Pár éve kezdem el jógázni, ami tökéletes fizikális kiegészítése a táncnak, ám minél többet gyakoroltam ez inkább életstílussá vált. A testi gyakorlással együtt jár a befelé irányuló figyelem, így idővel a mentális fejlődés magától létrejön, ez pedig lehetővé teszi a hétköznapokban az egyensúly és pihenés megteremtését. Így alakult ki az igényem, hogy a jóga rendszeressé váljon az életemben, ezért 2019-ben végeztem el a Mandala Jógastúdió oktatói képzését." Kiss Rebeka Petra – Jóga instruktor (kezdő-középhaladó)

A Várkert jógára szóló a jegy felmutatásával ingyenes a parkolás a Várkert Bazár mélygarázsában 3 óra időtartamra (behajtás a Szarvas tér felől) a szabad helyek függvényében. 

Kérjük jógamatracot, kényelmes, mozgásban nem akadályozó ruhát és vizet hozz magaddal, amennyiben teheted már jógaöltözetben érkezz. 

Gyertek párban/párosan, hozz magaddal egy barátod is – csak online érvényesíthető kedvezmény! 2 db jegy vásárlása esetén 10% kedvezményben részesülsz!

Érkezés: 18.00-tól a Testőrpalotán keresztül.  A helyszínen 18:30 órától jegyvásárlásra is van lehetőség.

Az jóga óra hossza kb. 90 perc

Rossz idő esetén kérjük, az óra megtartásával kapcsolatban, tájékozódj a Várkert Bazár weboldalán (www.varkertbazar.hu).

Elmaradt jógaóra esetén aznap a jegyek visszaváltására a helyszínen nincs lehetőség. A jegy a következő órára automatikusan érvényes. Amennyiben az új időpont nem megfelelő Neked, írj az info@varkertbazar.hu-ra az online jegyek visszaváltásáról. A Várkert Bazár jegypénztáraiban megvásárolt jegyeket az előadás dátumától 16 napon belül váltható vissza a Déli Palota jegypénztárában.

A házirend itt érhető el

Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel