Program


Aktuális előadások



ELSŐ PÁSZTOR, VÁLYI PÉTER, BETEG KISFIÚ: FANDL FERENC

MÁSODIK PÁSZTOR, ÉNEKES SÁNDOR: HARSÁNYI ATTILA

Öreg roma, Teiresziasz varjú: SZEGEDI DEZSŐ

AURORA: RUDOLF SZONJA

Harmadik varjú, Magdolna: HAVASI RENÁTA

Bull, In-Kalos: KOKICS PÉTER

Első varjú, Fiatal roma, Második Gyáregység Parancsnok, Első Munkás: KRISTON MILÁN

Első Gyáregység Parancsnok, Pultos, Második Munkás: VISNYICZKY BENCE

DJ: BARVA GÁBOR

 

Rendezőasszisztens-ügyelő: HADHÁZY ILDIKÓ

Rendező: FANDL FERENC

Zemlényi Attila és kabai lóránt drámája ízig-vérig miskolci történet. Miskolcról és polgárairól szól, de nem csak nekik. Fiktív és valós elemek elegyítésével járja körül az Acélváros sorsmodellé lett hányattatásait, rámutatva, hogy a múlttal való tudatos szembenézés segíthet újra a felemelkedés útjára lépni.

A Vasgyár elhagyatott épületeinek szövevényében legendák, rég elfeledett sötét emlékek, rémes titkok rejtőznek. Ismeretlen események és elhallgatott történetek várják ötven éve, hogy felfedezzék őket. Auróra, a miskolci egyetemista lány merész célt tűz ki maga elé: megfejti a város titkait és nem nyugszik, amíg a válaszokat nem kap kérdéseire. A múlt árnyai és a jelen rémálmai összekeverednek: ahogy a Vasgyár mélyén nő a feszültség és sűrűsödnek a váratlan fordulatok, úgy mosódik el valóság és képzelet határa. Auróra egyre mélyebbre ás a múltban, és rájön, hogy a tét sokkal nagyobb, mint gondolta. Minden lépéssel, amellyel közelebb kerül az igazsághoz, világosabbá válik, hogy az veszélyes és megsemmisítő lehet: a város, a gyár és a Beteg Kisfiú közti kapcsolat rémisztő felismeréshez vezet.

Ahogy halad előre a város alatti labirintusban, Auróra rádöbben, hogy nincs más lehetősége, neki kell egyedül a múlt szörnyeivel farkaszemet néznie.

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel