Program


Végh András 80.

Végh András 80.

Ebből a nyolcvan évből, amely hatvanévnyi alkotásidőt feltételez, az utóbbi 12 év munkái láthatóak most két kiállítóteremben. Nagy, szabad lélegzetű vásznak és kisebb, visszafogottabb hangvételű képek. Esszenciái, gondolati összegzései eddigi munkásságának – egyben iránymegjelölései elkövetkezhető korszakoknak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Lakonikus kiállítás-cím, mely gazdag és változatos életművet hivatott megjelölni.

"Ebből a nyolcvan évből, amely hatvanévnyi alkotásidőt feltételez, az utóbbi 12 év munkái láthatóak most két kiállítóteremben. Nagy, szabad lélegzetű vásznak és kisebb, visszafogottabb hangvételű képek. Esszenciái, gondolati összegzései eddigi munkásságának – egyben iránymegjelölései elkövetkezhető korszakoknak. Valaki ezt a kérdést vetette fel Végh András művei kapcsán: … a művész gondolja, látja-e szét a jelenségeket, vagy a jelenségek valóságban végbemenő dekonstrukcióját ragadja meg ráérző figyelemmel…? A válasz a látogatóban fogalmazódhat meg."

Zalán Tibor költő

Szervező: MMA Képzőművészeti Tagozat

A kiállítás látogatható 2020. szeptember 23. és november 18. között.

Ajánlatunk


Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel