Program


Végtelen rozsmezők (Fábri)

Végtelen rozsmezők (Fábri)

O Corno
spanyol-portugál-belga dráma, 105 perc, 2023
galego és portugál nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 4. szombat, 18:15

Rendező: Jaione Camborda

Szereplők: Janet Novás, Siobhan Fernandes, Carla Rivas

 

Illa de Arousa, 1971, a Franco-diktatúra idején. María halászattal keresi a kenyerét, és a falubeli nőknek segít a szülésnél. Amikor egy fiatal lány véletlenül teherbe esik, María segítségét kéri, aki tudja, hogyan lehet a rozskalászon található fekete mag főzetével abortuszt végezni. A magzat elhajtása illegális a fasiszta rendszerben: a kockázat óriási, és minden érintett nő veszélybe kerül. María menekülni kényszerül, és veszélyes útra indul. Jól tudja, hogy a túlélés a tét.

Bemutató dátuma: 2024.05.02. 

Forgalmazó: Cirko Film



Ajánlatunk


A West End-szupersztár, Bradley Jaden első önálló koncertkörútja egyik legfontosabb állomása Budapest lesz. Trieszt, New York és London után júniusban a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ad egyedülálló koncertet. A világsztár számos színpadi musicalben szerepelt, jelenleg az egyik leghíresebb és legelismertebb brit zenés színházi előadó.

Tolcsvay László, Müller Péter és Müller Péter Sziámi Mária evangéliuma című rockoperáját 30 évvel ezelőtt mutatták be a Madách Színházban, azóta az itthoni, határon túli, valamint európai zenés színpadok visszatérő sikerdarabja, Szűz Mária történetét meséli el.

Ajánló


Az Újszínház társulata tisztelegve a nagy elődök előtt klasszikus kabaréműsorral készül: humoros jelenetekkel, viccekkel, kuplékkal, sanzonokkal. A kabaré az a…

A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel