Program


VERI AZ ÖRDÖG A FELESÉGÉT

VERI AZ ÖRDÖG A FELESÉGÉT

Pásztor Erzsi Kossuth, Jászai Mari, Balázs Béla- díjas Érdemes művészről – Pásztor Erzsivel beszélget Topolcsányi Laura.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 28. csütörtök, 19:00

VERI AZ ÖRDÖG A FELESÉGÉT | PÁSZTOR ERZSI-ről Pásztor Erzsivel beszélget Topolcsányi Laura

PÁSZTOR ERZSI
TOPOLCSÁNYI LAURA

Pásztor Erzsi Kossuth, Jászai Mari, Balázs Béla- díjas Érdemes művészről – Pásztor Erzsivel beszélget Topolcsányi Laura. Elsősorban komikai tehetségéről ismerjük, de nem áll távol tőle a tragikomédia sem. Legismertebb alakításai közé tartozik a Szabó István által rendezett Tűzoltó utca 25., a Veri az ördög a feleségét, amelyért neki ítélték a Filmszemle „legjobb női alakításának” díját, emellett sokan emlékeznek a Kísértet Lublón vagy az Angi Vera című filmbeli szerepére, valamint a Szomszédok Janka nénijeként nyújtott alakítására. És akkor még a színházi szerepeit nem is említettük! Most….fogjuk!!!

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel