Program


Verslábak / Falka - Varidance
5

Verslábak / Falka - Varidance

A VERSLÁBAK több műfaj ötvözésével egy újszerű, izgalmas darab, mely az iskolásoktól az idősebb korosztályig a közönség széles rétegének érdeklődésére tarthat számot.
A FALKA című táncjáték egy kisebb, zárt csoportokban kialakuló hierarchikus rendről, annak változásairól és következményeiről szól.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 11. szombat, 20:00

 A VERSLÁBAK több műfaj ötvözésével egy újszerű, izgalmas darab, mely az iskolásoktól az idősebb korosztályig a közönség széles rétegének érdeklődésére tarthat számot.

A zene, a tánc, valamint Ady Endre, Radnóti Miklós, József Attila, Weöres Sándor művei találkozásával a különböző művészeti ágak közötti átjárhatóság kiteljesedik, és eddig nem látott formában lüktet a tánc a versek ritmusára, erősítik és formálják egymást és önmagukat.A két színművész, énekes (Bori Réka, Kékesi Gábor) közreműködésével előadott költészeti táncelőadásunk a 19. Kaleidoszkóp Versfesztiválon megosztott fődíjat nyert.

 A FALKA című táncjáték egy kisebb, zárt csoportokban kialakuló hierarchikus rendről, annak változásairól és következményeiről szól. A különleges mozgásvilág és Lajkó Félix sodró lendületű zenéje egy különleges, elementáris erejű produkciót eredményezett. A cselekmény mai társadalmunk húsba vágó problémáira reflektál. Tükröt tart elénk, melyben szembe nézhetünk saját magunkkal, megláthatjuk kik is vagyunk valójában. A Varidance nem titkolt célja, hogy a produkcióval segítse a műfaj szélesebb körű megismertetését, a fiatal közönség táncszínházra való nevelését és a táncszínházi formanyelv megértését.

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel