Program


Veszedelmes viszonyok - rizsporos szeretők – Divattörténeti kalandozások

Veszedelmes viszonyok - rizsporos szeretők – Divattörténeti kalandozások

Simonovics Ildikó, viselettörténész előadása. Ki ne ismerné Stephen Frears filmtörténeti klasszikusát a Veszedelmes Viszonyok-at, Choderlos de Laclos azonos című regényének feldolgozását? Parádés díszletek, lenyűgöző jelmezek és fantasztikus szereplő gárda (Gleen Close, Michelle Pfeifer, Uma Thurman, és John Malkovich) tette az igényes nézőközönség számára bakancslistássá a filmet.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 26. kedd, 18:00

Simonovics Ildikó előadása ebbe a világba kalauzol, feleleveníti a rokokó hálószobáinak, titkos budoárjainak történéseit és ezzel együtt a francia arisztokrácia öltözködési szokásait.

Kép: Jean-Honoré Fragonard: A hinta, 1767 körül

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

Ajánló


Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek.…

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel