Program


Vétkezők viadala - Janklovics Péter, Elek Péter, Ráskó Eszter, Szabó Balázs Máté

Vétkezők viadala - Janklovics Péter, Elek Péter, Ráskó Eszter, Szabó Balázs Máté

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 2. szombat, 19:00

Lakossági pokol, ahol az esendőség üstje alatt a lustaság hasábjai égnek. A tavasszal debütáló Elek-Janklovics-Ráskó-Szabó humorkvartett közös estjének témája minden olyan apróság, amiről tudunk, de azt kívánjuk, bár ne tudnánk. Őszintén kitárulkozunk mindenről amit tettünk, de nem tudtunk róla, és azokról is amikről tudtunk, de bár ne tettük volna.  

Az előadás időtartama kb. 90 perc, 1 szünettel

 

Ajánlatunk


Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

A világszerte ünnepelt német szoprán, Marlis Petersen lesz a Nemzeti Filharmonikus Zenekar szólistája azon a hangversenyen, amelyen az együttest főzeneigazgatója, Vashegyi György a bécsi Musikverein nagytermében vezényli 2025. március 5-én.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Fenyő Miklós – Tasnádi István: MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel