Program


Vibrotanica (feat. Döbrösi Laura)

Vibrotanica (feat. Döbrösi Laura)

Összművészet a természettel - Improvizáció, zene, tánc, vibráló növények, fényfestés
A koncertsorozat második alkalmának vendégművésze Döbrösi Laura színésznő

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 16. péntek, 19:00

Kedves Érdeklődők!

A MOMkultban és tagintézményeiben a koronavírus-járvány kapcsán kiadott kormány-rendelet értelmében az április 3-ra tervezett Vibrotanica koncert új időpontban, október 16-án kerül megrendezésre.
A koncertsorozat következő alkalma augusztus 28.

Az új időpontra érvényesek lesznek a már megvásárolt jegyek. Amennyiben az új időpont nem megfelelő, úgy azt a program@momkult.hu e-mailcímen szíveskedjetek jelezni, és válaszban megadjuk az esetleges jegyár-visszatérítéssel kapcsolatos további teendőket.

Köszönjük megértéseteket!

 

VIBROTANICA című, összművészeti előadásában Jérôme Li-Thiao-Té / J3ZZ szülőhelye, a Réunion-sziget iránti szeretetét és tiszteletét mutatja be. A VIBROTANICA egy számos érzéket megmozgató, audiovizuális élmény.

A Réunion-sziget természeti adottságai mellett számos ősi tradícióval rendelkezik, melyek inspirálták az előadó művészi kísérletezéseit. Az eseményen a nézőteret növények fogják közre, mely segít a közönségnek közelebb kerülni az előadás alapjául szolgáló helyszínhez, a művész szülőhelyéhez.

Jérôme Li Thiao Té előadását több hónapnyi kutatómunka előzte meg, melyben a növények mint hangzó létezők állnak a középpontban. A színpadi mű inspirációjául a természet elemeivel folytatott kommunikáció szolgál: az ember és a természet által létrejövő bio-akusztikus jelenség. A különböző művészi nyelvek – improvizáció, élőzene, tánc és vizualitás – együttes jelenléte minden alkalommal egyedi előadást hoz létre.

A növények hangja

Zene és természet – a dallamokban a természet költészete szólal meg a növények frekvencia-hangjain keresztül. Mechanikai költészet, mely a növények energiájából táplálkozik.

Minden, ami lüktet, vibrál – VIBROTANICA!

Fotoszintetizátor – Fotoszintézis és szintetizátor között

A növények érző receptorok, nagy antennák, melyek érzékelik a környezet változásait. Az előadáson a növények a közönség által szólalnak meg: az emberek jelenléte, mozgása miatt a növények frekvenciái folyamatos változásban vannak.

A közönség tagjai részesei lehetnek a performansznak: mozgásukkal részt vehetnek az alkotói folyamatban, melyben létrejön a növények által megszólaló, hangzó mű.

Az esemény lehetőséget kínál egy érzéki, mindig változásban lévő öko-élmény megtapasztalására, melynek középpontjában az ember és a természet folyamatos dialógusa áll.

Színpadon:

Döbrösi Laura - színésznő

Sly Juhas - dobok

Jerome Li-Thiao-Té /J3ZZ - elektronika, látvány, hegedű, növények

 

 

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel