Program


Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - Kis-Antillák

Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - Kis-Antillák

2022. szeptember 15-től új ismeretterjesztő úti-sorozat indul a KMO-ban, Radics Tamás túravezető előadásában, "VILÁGJÁRÓ" címmel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 5. szerda, 18:00

Világjáró - Ismeretterjesztő előadás Radics Tamással - Kis-Antillák

Szeptemberben indul új ismeretterjesztő előadássorozatunk, a Világjáró. A 4 részes előadás vezetője Radics Tamás lesz, aki 2015-óta foglalkozik túravezetéssel. Az utak során mindig nagy hangsúlyt fektet az ismeretterjesztésre, hogy az élmények mellé valami pluszt is tudjon nyújtani. Mottója, hogy a kaland által átitatott élmények és emlékek, amelyeket a kirándulások és az utazások adnak nekünk, a legfontosabb motiváló erők közé tartoznak.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel