Program


Vizsgakoncert

Vizsgakoncert

A balett ma is él! Előadói fiatalok – közönsége kortalan.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 24. péntek, 19:00

A mai estén a táncművész szak klasszikus balett szakirányán végzők vizsgaelőadását tekinthetjük és csodálhatjuk meg, a hallgatók kilenc év sokszínű, küzdelmes és kitartó tanulmányának, munkájának eredményét, melyet Egyetemünk kiemelkedő színvonalú oktatói irányítottak és segítettek. A tanulmányaikat ma lezáró hallgatók előtt az elhelyezekedésüket tekintve óriási lehetőségek állnak nyitva azáltal, hogy főtantárgyuk, a klasszikus balett mellett a táncművészet sok más formanyelvét is igen magas szinten elsajátították. Fontos ez, mivel a legnagyobb operaházak, de a kisebb együttesek repertoárján is a klasszikus balettek mellett megtalálhatóak a neoklasszikus és modern balettek valamint a legújabb irányzatokat képviselő kortárstánc alkotások, amelyekben hallgatóinknak majd helyt kell állniuk. A vizsgakoncert programja is tükrözi a kor ezen igényeit és trendjeit: az első felvonásban egy modern balettet, a másodikban nagy klasszikus darabokból való részleteket, míg a harmadik részben egy világpremiert, kimondottan a végzős hallgatók részére készített koreográfiát láthatunk.

Ajánlatunk


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv határhoz.

Miért nem jó ötlet egy családi ünnepen beadni szeretteinknek, hogy születendő gyerekünket Hitlerről nevezzük el? Mert lehet, hogy elhiszik. Mert egy kis hazugság túl sok elhallgatott igazságot szabadíthat a nyakunkba. Mert kicsúszhat az irányítás a kezükből, és könnyen lehet, hogy nincs visszaút..

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel