Program


Volt egy fakatona - Kaláka

Volt egy fakatona - Kaláka

A Kaláka együttes legkedveltebb gyerekdarabjaiból áll Három székláb című műsoruk. A koncerten a Kaláka muzsikusai bemutatják érdekes hangszereiket, lehet velük együtt énekelni, szajkó módra verset mondani, és még közösen muzsikálni is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 11. vasárnap, 10:30

Volt egy fakatona
Kaláka
A koncert hossza közel 60 perc.

A Kaláka együttes legkedveltebb gyerekdarabjaiból áll a Városmajorban bemutatásra kerülő Volt egy fakatona című műsoruk. Felhangzanak többek között a Kányádi Sándor, Weöres Sándor, Tamkó Sirató Károly, Móra Ferenc, Hajnal Anna verseire írott dalok, a sokak által kedvelt lemezek (A pelikán; Nálatok laknak-e állatok?; Ukulele; Az én szívemben boldogok a tárgyak; Bőrönd Ödön; Madáretető) darabjai.

A koncerten a Kaláka muzsikusai bemutatják érdekes hangszereiket, lehet velük együtt énekelni, szajkó módra verset mondani, és még közösen muzsikálni is.

Az előadást óvodásoknak, kisiskolásoknak ajánljuk.

A műsor előadói:
Becze Gábor
Gryllus Dániel
Radványi Balázs

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel