Program


Vörös István zenekaros koncert Dalok a prognózistól napjainkig

Vörös István zenekaros koncert Dalok a prognózistól napjainkig

Kapunyitás: 19:30

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 9. péntek, 20:00

A koncerten megszólalnak Vörös István legismertebb dalai a Prognózistól napjainkig, melyeket több generáció is magáénak érez.
A hazai kultrock elsőszámú képviselőjének több mint négy évtizedes pályafutását huszonnégy hanghordozó, három DVD-lemez, számtalan élő koncert és zajos közönségsiker fémjelzi.
Ha azt mondjuk, Tele van a város szerelemmel, Én az időt nem sajnálom…,Kutya világ, Minden viharon át , Ne zavarjon senki, Magányos utazó, vagy a legújabb sikerdala, a Minden percért kár, a tinédzsertől a nagy generációig mindenki azonnal rávágja: Vörös István.
A népszerű énekes, gitáros, dalszerző 17 évesen került Radics Béla helyére Nevada zenekarba, majd több zenekar Hadirock, Prognózis , Vörös István és a Prognózis megalapítása után 1999-től saját nevén koncertezik, jelennek meg lemezei.

A koncert az NKA és a Hangfoglaló program támogatásával valósul meg.
A program és időpont változtatás jogát fenntartjuk!Jegyár: elővételben 2800 Ft, a koncert napján: 3500 Ft

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel