Program


Wolf Kati és a Budapest Jazz Orchestra: The Big Rock Band

Wolf Kati és a Budapest Jazz Orchestra: The Big Rock Band

Az ország legképzettebb hangú pop énekesnője az ország elsőszámú big band-jével egy színpadon mindenképp különleges zenei élménnyel kecsegtet. több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 24. kedd, 19:00

 

Az Idősek Hava alkalmából 25% kedvezményt biztosítunk - a jegyirodánkban történő vásárlás esetén - a 60 éven felüliek részére, fényképes igazolvány felmutatásával.

25% kedvezményt biztosítunk a Wolf Kati és a Budapest Jazz Orchestra The Big Rock Band és a Jazz Karácsony koncertre egyszerre jegyet vásárlók részére.

Rendkívüli lehetőség, nyerj egy privát VIP vacsorát Wolf Katival az Il Baffoban! 

Egy különleges lehetőséget, egy 4 fős All you can eat VIP vacsorát sorsolunk ki azok között, akik október 17. és 23. között veszik meg a jegyeiket a Wolf Kati és a Budapest Jazz Orchestra: The Big Rock Band miskolci koncertjére!
Mit kell tenned, hogy együtt vacsorázz Wolf Katival? Kérdezhetsz tőle, megismerheted személyesen és elképesztően finom ételeket, italokat fogyasztotok közben az Il Baffo jóvoltából!
 - vedd meg a jegyedet itt: https://muhamiskolc.hu/wolf-kati-es-budapest-jazz-orchestra-big-rock-band
- írj üzenetet vagy emailt és regisztrálj a VIP vacsorára névvel, elérhetőséggel, mutasd be a névre szóló jegyedet az Il Baffo Facebook oldalán messenger üzenetben vagy az ilbaffo@ilbaffo.hu email címre küld el
- ha a Művészetek Házában személyesen veszel a pénztárban jegyet, és nincs online regisztrációs lehetőséged, jelezd a pénztárban, akik elküldik nekünk a nevedet és elérhetőségeidet!
 érezd jól magad az október 24-i koncerten, ahol Wolf Kati és a Budapest Jazz Orchestra többek között olyan előadók dalait adják elő mint Tina Turner, Queen, Bon Jovi, vagy az Edda, teljesen új zenei környezetben, egy 17 tagú big band tolmácsolásában.

A játék időpontja: 2023. október 17-23.

A játék sorsolása: október 24-én reggel 10.00 óra

A nyereményvacsora időpontja: október 25. 17.30 - 20.00 óra

A játékra jelentkezés a név és a befotózott jegy másolattal, elérhetőségekkel itt: https://www.facebook.com/ilbaffomiskolc vagy  ilbaffo@ilbaffo.hu email címen vagy a miskolci Művészetek Háza jegypénztárában nyitvatartási időben. 

A játék pontos ÁSZF és nyereményszabályzatot itt találod: www.ilbafffo.hu

Az 1998-ban megalakult Budapest Jazz Orchestra dinamikus fejlődése során mára a kortárs zene világszinten is elismert reprezentálójává nőtte ki magát.
Az Orchestra céljának, feladatának tartja az improvizatív és kortárs műfajok, a magyar zenekultúra honi és nemzetközi interpretálását, a magyar művészeti értékek magas szinten történő képviseletét. 
Műsorukban ezúttal mindenki számára jól ismert rock himnuszok hangzanak el teljesen új zenei környezetben, a 17 tagú big band tolmácsolásában. Többek között olyan előadók dalai hallhatók, mint Tina Turner, Queen, Bon Jovi, vagy az Edda. 

https://youtu.be/DmAdI0s0veM

Fotó: Boldog Ati

A koncert a Nemzeti Kulturális Alap és a Hangfoglaló Program támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


Andrea Bocelli pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli 2024-ben! A jövő évi jubileumi turnéja keretében 2024. november 23-án Budapesten, az MVM Dome-ban ad koncertet!

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!Készítette: NeoSoft
Fel