Program


Zagar koncert

Zagar koncert

Idén 20 éves a Zságer Balázs vezette Žagar zenekar. Megalakulásuk óta megalkuvás nélkül, bátran járják saját útjukat és inspiráló, felemelő világot teremtenek közönségüknek. A 2000-es évek elején a Local Broadcast című bemutatkozó albumukkal azonnal kivívták az európai elektronikus zenei színtér elismerését.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 30. szombat, 21:00

Számos megjelenés és filmzene után inkább a pszichedelikus zene felé fordultak. Koncertjeiket hömpölygő audiovizuális flow-élmény jellemzi. Ez alkalommal is vendégművészekkel kiegészülve lépnek színpadra, izgalmas örömzenélésre számíthat, aki október 30-án ellátogat a Várkert Bazárba. A koncerten vendégként lép fel a Flanger Kids, Gyarmati Fanny és Szczuka Panka 2020-ban alakult elektronikus zenei duója. A formáció plusz két fővel kiegészülve ad koncertet ezen a különleges estén. A duó finom, éteri, vokális elektronikájával tűnt fel az Electronic Beats tavalyi válogatáslemezén. Bemutatkozó daluk 2020 nyarán az In Your Room. Első lemezük Dreaming of a Better World címmel Zságer Balázs kiadójánál, a Move Gently Recordsnál látott napvilágot idén tavasszal.

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel