Program


Zoltán Erika Koncert, Hangulatfelelős: Dévényi Tibi bácsi
2

Zoltán Erika Koncert, Hangulatfelelős: Dévényi Tibi bácsi

Zoltán Erika 1986-ban részt vett a siófoki Interpop Fesztiválon, ahol közönségdíjat nyert a Szerelemre születtem című számával, ami meghozta számára a várva várt sikert. Azóta aktív, élvonalbeli résztvevője a hazai könnyűzenei életnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 11. péntek, 20:30

Zoltán Erika Koncert
Hangulatfelelős: Dévényi Tibi bácsi

Első nagylemeze 1987-ben jelent meg Szerelemre születtem címmel.
1991-ben az egész ország táncolt Zoltán Erika Pop-hopp című dalára, ez volt az első hazai táncos klip.

1994-ben felvette az Erika C. művésznevet a Blue Pearl című lemezéhez, amit Londonban készítettek, és amivel Európában is hírnevet szerzett. Még ebben az évben Kikivel együtt készítettek egy karácsonyi nagylemezt.
1995-ben Hong Kongban az első ázsiai MIDEM-Fesztiválon lépett fel.

1996 októberében megjelent első közös nagylemezük Robby D-vel a Végre megtaláltam 5, olyan dalok fémjelezték ezt az albumot mint a Tiszta őrület és a Féltelek; december 22-én fergeteges koncertet adtak

1997. január 3-án házasodott össze Kátai Róberttel. 1997. december 20-án született meg közös gyerekük Kátai Zoé Roberta. Ebben az évben jelent meg Mr. Hóember című második közös nagylemezük.
1999 március közepén közel három órás szuperkoncerttel ünnepelték a Kongresszusi Központban, Erica C. pályafutásának 12.-ik évfordulóját.

2002. december 23-án Időutazás címmel egy fergeteges estet adott a Budapesti Kongresszusi Központban.
2011-ben a Mehet tovább a show című albumáért Aranylemezt vett át.

Ajánlatunk


A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

komédia, szerencsejáték egy részben

Ajánló


Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét…

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel