Program


Zséda - Miattad Karácsony

Zséda - Miattad Karácsony

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 20. péntek, 19:00

Zséda pályafutásának eddig eltelt 25 éve alatt sokszor, sokféle képen lopta már be magát a szívünkbe. Tucatnyi dala vezette a slágerlistákat, valamennyi albuma bearanyozódott. Ezer módon mesélt érzésekről, szerelemről, az emberi lélek csodáiról, és mindezek árnyékos oldaláról is.
Meg persze a Karácsonyról. Azon kevesek közé tartozik, akiknek sikerült olyan új karácsonyi dalt, dalokat alkotniuk, ami mára részévé vált az Ünnepnek.
2019. december  20-án  a Művészetek Házában, Miskolcon  Zséda legszebb dalai, karácsonyi slágerei, és ha már Karácsony, akkor néhány meglepetés új dal is felcsendül majd a műsorban.
Mesés látvány, ünnepi hangulat, profizmus és elegancia. Minden együtt lesz ezen az estén, hogy újra megszülessen a varázslat, mint már annyi alkalommal korábban.

 A rendezvény támogatója a Balogh Autóházak Kft.

Jegyár: 4800 Ft

Ajánlatunk


2021. június 18-án Gaby Pepito vőlegényével, Brian Laundrie-val útra kelt, hogy valóra váltsák sokak elérhetetlen álmát, és világgá menjenek egy lakóbusszal. Az út eredetileg októberig tartott volna, akkorra terveztek megérkezni a lány szüleihez.

A Pesti Magyar Színház zenés előadásában megismerheted Tutajos és Bütyök, a két fővárosi nyolcadikos csodás nyári kalandjait. A két jó barát először jár vidéken, mégpedig a varázslatos titkokat rejtő Kis-Balaton mellett. Eleinte minden idegen a számukra, de Matula bácsi – aki kicsit olyan, mintha mindannyiunk nagypapája volna – megismerteti őket a táj titkaival, a végtelen nádas különleges állataival és növényeivel, a vidéki élet szépségeivel.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel