Program


Zsidó Kulturális Fesztivál 2018: Ethnofil együttes koncertje

Zsidó Kulturális Fesztivál 2018: Ethnofil együttes koncertje

Világzene egy másik Univerzumból. Az Ethnofil hangulatok és atmoszférák eklektikus kavalkádjába szippantja hallgatóit. Sajátos világot teremtenek, ahol a szabad zenélés és improvizáció uralkodnak egy határok nélküli, mégis összefüggő rendszerben.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 29. szerda, 19:00

A héttagú csapat eredetileg a magyar népzenei örökség továbbmentését tűzte ki célul sosem hallott, modern kontextusba helyezve azt. Ám a fiatal zenészek gondolkodása folyamatosan nyílt az elektronikus, soul és kortárs világzenei irányok felé. Koncertjükön szaxofonra és hegedűre hangszerelt, klezmer alapú összeállítással készülnek, amelyet pszichedelikus hangzású, elektronikus effektekkel gazdagítanak, s előadásukban hangsúlyos szerepet kap az improvizáció is.

A zenekar tagjai:
Okos Viola – ének, hegedű
Zahár Fanni – fúvósok
Őrsi András – effektek
Weil András – billentyűk
Kocsis Levente – basszusgitár
Moldván Zsolt – ütőhangszerek
Okos Gergely – dobok

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel