Program


Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: Budapest Klezmer Band koncert

Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: Budapest Klezmer Band koncert

A Budapest Klezmer Band fergeteges koncerttel nyitja meg a Zsidó Kulturális Fesztivált! Idei koncertjükön két különleges vendéggel, Jordán Adéllal és Fesztbaum Bélával egészülnek ki.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 1. vasárnap, 19:00

A Budapest Klezmer Band fergeteges koncerttel nyitja meg a Zsidó Kulturális Fesztivált! Idei koncertjükön két különleges vendéggel, Jordán Adéllal és Fesztbaum Bélával egészülnek ki.

 

A Kárpát-medence különféle zenei hagyományait virtuózan elegyítő együttes, a klezmer zene vezető magyarországi zenekara csaknem harminc éve. A formáció tagjai hangszereik igazi mesterei, akik a klezmer műfaji határait átlépve, modern kifejezésmóddal fogalmazzák újra a jiddis hagyományt: kompozícióikban felcsendülnek a cigányzene és a kelet-európai népzene elemei is.

 

A zenekar alapítója, vezetője és zeneszerzője Jávori Ferenc „Fegya”, aki újító elképzeléseivel Magyarországon megteremtette a klezmer balett, a klezmer szvit és a klezmer musical műfajait.Mindegyik művészeti produkció világszínvonalú hazai alkotótársakkal készült.Az együttes által képviselt sokrétű, jellegzetesen Kárpát-medencei hangulatú klezmer zenei világa hatalmas siker az európai és tengerentúli közönségnél egyaránt. A Budapest Klezmer Band számos rangos elismerés és díj birtokosa,többek között 2015-ben a „Magyar Zeneművészet” kategóriában elnyert Prima díj mellett, megkapták a Prima Primissima közönségdíját is.

 

A Zsidó Kulturális Fesztivált a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) és a Broadway Event Közhasznú Nonprofit Kft. szervezi.

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel