Program


Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: Zsoldos Imre 100 - Sárosi Katalin emlékest sztárfellépőkkel

Zsidó Kulturális Fesztivál 2019: Zsoldos Imre 100 - Sárosi Katalin emlékest sztárfellépőkkel

Neves művészek közreműködésével emlékezünk a közönség számára máig népszerű és szeretett művészházaspárra, Sárosi Katalin táncdalénekesre és Zsoldos Imre trombitaművészre, aki idén lenne 100 éves.



A Szerelmi történet című produkció zenében és képekben mutatja be életútjukat, karrierjüket és legfontosabb műveiket, így elhangzanak Sárosi Katalin legnagyobb slágerei – a teljesség igénye nélkül a Különös éjszaka volt, Ugye Te…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 4. szerda, 19:00

Közreműködik:

Szulák Andrea, Bódy Magdi, Veres Mónika Nika, Klein Judit,

Király Viktor, Csonka András, Bodrogi Gyula-Voight Ági

 

Konferál:Nádas György

 

 

Neves művészek közreműködésével emlékezünk a közönség számára máig népszerű és szeretett művészházaspárra, Sárosi Katalin táncdalénekesre és Zsoldos Imre trombitaművészre, aki idén lenne 100 éves.

 

A Szerelmi történet című produkció zenében és képekben mutatja be életútjukat, karrierjüket és legfontosabb műveiket, így elhangzanak Sárosi Katalin legnagyobb slágerei – a teljesség igénye nélkül a Különös éjszaka volt, Ugye Te is akarod, Lassan bandukolva –, és a Stúdió 11 zenekart megalapító Zsoldos Imre időtálló feldolgozásai.

 

Emlékezzünk rájuk, mivel egykor az ország legnagyobb sztárjai közé tartoztak, akiknek dalait milliók dúdolták – hiszen a hatvanas-hetvenes években nem léteztek szerelmes hangú, romantikus esték nélkülük, különösen, ha a Gyertyafénykeringőt vagy az Il silenziot Zsoldos Imre fújta, a rá jellemző, páratlan érzékenységgel.

 

A házaspár csodálatos zenei örökségét olyan művészek tolmácsolásában halljuk, mint Szulák Andrea, Bódy Magdi, Veres Mónika Nika, Klein Judit, Király Viktor, Csonka András, Bodrogi Gyula-Voight Ági. Az énekeseket egy 11 fős zenekar és kórus kíséri majd, Dudinszky Zoltán vezetésével, aki külön az erre az alkalomra írt hangszereléssel készül az emlékestre. Amíg a dalok szólnak, a színpadi kivetítőn az énekes házaspár fellépéseiből, életéből láthatunk majd bejátszásokat. Konferál: Nádas György.

Producer: Tereh István.

 

 

A Zsidó Kulturális Fesztivált a Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) és a Broadway Event Közhasznú Nonprofit Kft. szervezi.

 

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ajánló


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel