Program


Zuboly

Zuboly

A Zuboly zenekar az egyik legszínesebb vegyes társaság a mai magyar könnyűzenei palettán. Stílusuk lényege: olyan harmonikus átmenetet találni a népdalok és a mai dalok közt (de ide tartozik a slágervilág is beleértve az operát, a magyarnótát, a jazzt és a cigánydalokat is), amely az újdonság szintjére emel minden jót.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 15. szombat, 20:00

Zuboly

A Zuboly zenekar az egyik legszínesebb vegyes társaság a mai magyar könnyűzenei palettán. Európa majdnem minden országában felléptek és az itthoni nagy fesztiválok teltházas nézőterei is bizonyították , hogy nem volt hiábavaló az együttműködés. Stílusuk lényege: olyan harmonikus átmenetet találni a népdalok és a mai dalok közt (de ide tartozik a slágervilág is beleértve az operát, a magyarnótát, a jazzt és a cigánydalokat is), amely az újdonság szintjére emel minden jót, eltüntetve elő- és utóítéleteket és közben szórakoztat is.

A zenekar tagjai:

Ágoston Béla, MC Busa (Busa Pista), Benke Ágoston Félix, Hock Ernõ, Mizsei Zoltán, Szarvas Dávid

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel